VBRO

Jordi Pleijsier krijgt leuke reacties op IK BLIJF TELKENS AAN JE DENKEN

Soms loopt het allemaal anders dan gepland. Dat is dan ook de reden dat de officiële promotie voor de nieuwe single van de 26-jarige volkszanger Jordi Pleijsier, getiteld Ik blijf telkens aan je denken een paar dagen later van start is gegaan. Dat betekent echter niet dat hij achter het net vist. Volgens Jordi hebben in ieder geval zijn fans, die de beelden van de clip op Youtube hebben gezien, al laten weten dat ze het een gezellig nummer vinden. Daarnaast kreeg hij complimenten over het verwisselen van kleding. Hij is te zien is als zanger én als medewerker van de afdeling groenvoorziening van de Gemeente Kampen. Het is geen geheim dat vooral mensen die in de buitenlucht werken niets ontgaat m.b.t. het vrouwelijks schoon dat voorbijkomt. De ogen zijn daar dan ook vaak meer op gericht dan op het werk….

Voor Jordi is dit de vierde single op rij die hij opnam bij Roy Otters van ANRO Productions. Hij kan zich nog goed herinneren dat hij voor de eerste keer in de studio kwam. Inmiddels maakt hij zich daar niet meer zo heel druk om en ziet het als gezonde spanning. Volgens Jordi stelt Roy hem erg op zijn gemak. De aanleiding om voor Roy te kiezen had grotendeels te maken met het tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Daar zag hij Roy Otters aan het werk. Toen bleek dat zijn studio in Apeldoorn gevestigd was, hakte hij de knoop door en besloot contact met hem op te nemen. De afstand tussen zijn woonplaats Kampen en Apeldoorn was immers te overzien.

Jordi: Ik vertelde Roy dat ik graag weer een meezinger wilde hebben. Hij heeft een compleet nieuw liedje voor mij geschreven en geproduceerd waar uiteraard de gezellige klanken van de accordeon niet ontbreken. Het nummer gaat over een meisje waar ik gek op ben en achteraan huppel.

De single Ik blijf telkens aan je denken is vanaf te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door The Clip Academy is te bewonderen op Youtube en de socials van Jordi Pleijsier.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat