VBRO

Jordy Carerro brengt een “Ode aan de vrouw”

Jordy Carrero uit Den Haag brengt alweer zijn 8ste single uit genaamd: ‘Ode Aan De Vrouw’. De jonge zanger heeft in 3 jaar tijd een enorme groei doorgemaakt, niet alleen in Nederland maar ook in Spanje, Duitsland en België wordt hij al geboekt. Door de structuur van 2 tot 3 singles per jaar uit te brengen krijgt Jordy steeds meer naam in de muziekwereld.

De inmiddels 24-Jarige artiest is al vanaf jonge leeftijd fan van het levenslied en draagt dit ook naar buiten. Al is hij eigenlijk op platen gebied dan pas 3 jaar bezig, we kunnen wel zeggen dat hij al een bak aan bühne ervaring heeft.

Jordy is blij en trots met zijn nieuwe single, Deze is opnieuw gemaakt in samenwerking met Peter Van Kesteren. De tekst komt ook uit de pen van Peter. Leico Music is verantwoordelijk voor de productie.

Carrero: ” Ode Aan De Vrouw is eigenlijk het juiste liedje op het juiste moment! Mijn vriendin en ik zijn nu een jaar samen en we genieten met volle teugen, vandaar dit liedje. Het had net zo goed ‘ Ode Aan Mijn Vrouw ‘ kunnen heten haha “

De toekomstplannen van Jordy worden door Covid-19 wat gewijzigd. Het album zou eigenlijk dit jaar uit moeten komen, maar door diverse redenen is besloten om het album nu in het voorjaar van 2021 uit te brengen.

De single is vanaf 21 oktober 2020 overal te beluisteren en te downloaden.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat