VBRO

Jorny Evers presenteert nieuwe single ALS STRAKS DE KROEG WEER OPEN GAAT

Als straks de kroeg weer open gaat en het is feest tot savonds laat, dan trekken we nog een keer aan de bel. Dat is de boodschap die Jorny Evers vertolkt in zijn kroegenkneiter Als straks de kroeg weer open gaat. Omdat Jorny heel veel positieve reacties kreeg op zijn in 2020 gelanceerde feestnummer Het glas moet leeg ging hij met producer Laurens van Wessel Studio 69 uit Zegge in gesprek over een opvolger die ongeveer dezelfde lading moest dekken. Tommy Lips schreef de pakkende tekst en Laurens is verantwoordelijk voor het arrangement. Het is overigens de derde single op rij die Jorny uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw producties.

Volgens Jorny is met name het team waar hij mee werkt ijzersterk en daar wijkt hij ook niet meer vanaf. Naast Laurens van Wessel, zangpedagoge Mieke Werger, Frans Bauer, Karl Kaspers en Ronald Visch draagt Dennis van der Kraan ook een steentje bij. Laatstgenoemde heeft ervoor gezorgd dat hij maar liefst 55 interviews bij Nederlandstalige radiostations mocht afleggen ter promotie van de voorganger Dit is de dag.

Vooral met Laurens, Mieke en Frans heb ik heel veel te maken. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen om mee samen te werken. Ik ben overigens voornemens om ieder half jaar een nieuwe single te lanceren. Met de optredens gaat het gelukkig ook weer bergopwaarts. Daar ben ik erg blij mee. De beelden van de clip zijn geschoten bij Cafe dOranjeboom in Velp. De oud-Hollandse uitstraling van deze kroeg past perfect bij het nummer, aldus Jorny.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat