VBRO

Jos Bosma maakt de tongen los met swingende single SEXY DING

De nieuwe single Sexy Ding van Jos Bosma kan omschreven worden als een niet alledaagse productie die oorspronkelijk uit Amerika afkomstig is. De titel Sexy Ding heeft Jos helemaal zelf bedacht. De tekst komt ook uit zijn eigen pen. Als je het nummer hoort verklaart de titel een hoop. De opnames vonden plaats bij Oliver Rosa. Hij was ook verantwoordelijk voor zijn voorgaande single en omdat Jos daar erg tevreden over was nam hij wederom op met deze producer uit Hoofddorp. De single verschijnt op het label All 4You Records van Willem de Bie die overigens ook de promotie regelt.

Jos: Ik zat op een avond gezellig met mijn vrouwtje op de bank naar muziek te luisteren. Toevallig kwam deze track voorbij en vond de melodielijn bijzonder. Wij vonden het bovendien heel vreemd dat nog niemand hier een Nederlandstalige uitvoering van had gemaakt. Zodoende heb ikzelf maar iets bedacht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel even voor ben gaan zitten, maar het resultaat mag er zijn. Muzikaal gezien zijn er een paar aanpassingen gedaan, maar niet echt noemenswaardig. Het swingt in ieder geval de pan uit.

Bij zo’n bijzondere plaat hoort natuurlijk ook een spetterende videoclip. Omdat Jos tijdens een concert ooit gebruik had gemaakt van de talentvolle danseres Romy de Cuba nam hij contact met haar op of zij met haar dansgroep het één en ander voor hem kon betekenen. Dat vond ze een enorme uitdaging en stemde toe. Volgens Jos maken deze beelden het project compleet.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat