VBRO

José Sep zorgt voor extra zonnestralen met IK VOEL DE ZOMER IN MIJN HART

José Sep zorgt voor heel wat extra zonnestralen met de release van haar gloednieuwe single Ik voel de zomer in mijn hart. De zomer is in aantocht en dat voel, hoor en zie je.

Wat zijn de kleine dingen in het leven toch mooi, misschien wel het allermooiste. Mensen die vrolijk zijn en genieten van het mooie weer, een kind in de speeltuin, een terrasje met vrienden en familie; het zijn maar enkele voorbeelden van dingen die ons allemaal heel gelukkig maken. Daarover gaat Ik voel de zomer in mijn hart. Een nieuw, sprankelend en bovenal gezellig lied waar de zomer van afspat, geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere. De productie van alweer de 14de single van de goedlachse zangeres is zoals altijd in handen van top producer Manfred Jongenelis

Zet je speakers voluit, dans en feest mee en laat deze vrolijke meezinger de voorbode zijn van een prachtige zomer boordevol evenementen en mooie herinneringen. Deze feel good song zorgt ongetwijfeld ook een beetje voor de zomer in jullie hart, aldus José.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat