VBRO

Juan Richard zet z’n moeder in het zonnetje met PAK HET MOMENT

De aanleiding van Juan Richard om zijn nieuwe solosingle ‘Pak het moment’ bij platenlabel Nationale Artiesten Parade uit te brengen heeft alles te maken met het duet ‘Dicht bij je zijn’ welke hij eind augustus samen met Jaman lanceerde. Uit de gesprekken die Juan met producer Frank Verkooyen voerde bleek dat ze beiden altijd met muziek bezig waren. Naast het produceren van liedjes zingen ze allebei ook nog. Vanwege deze prettige kennismaking besloot Juan Richard om een platendeal te sluiten met NAP.

Het nummer ‘Pak het moment’ heeft Juan speciaal voor z’n moeder laten maken. Hij kreeg deze track aangeboden door countryzangeres Hilde Vos. ‘De muziek heb ik samen met mijn vaste team gemaakt. De tekst was in eerste instantie geschreven voor een opa, maar Hilde heeft het compleet omgetoverd tot een ode voor m’n moeder. Er was ook al een clip bij opgenomen, dus ik kwam als het ware, beslagen ten ijs, met dit kant en klare product bij Frank Verkooyen en Ton van Gils van NAP aan. We hebben ook afgesproken dat we een compleet nieuw album gaan maken. Ik ben ervan overtuigt dat ik met deze samenwerking een goede stap heb gezet’, glundert Juan Richard.

‘Pak het moment’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 1 december 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat