VBRO

Karel Verspaget en Frans Theunisz zingen samen WAT BISYE ZOONDER DIEN VRUN

Wat biste zoonder dien vrun oftewel wat ben je zonder een vriend is de nieuwe single van de Limburgse artiesten Karel Verspaget en Frans Theunisz. Beide zangers hebben inmiddels hun sporen in de muziek wel verdiend in de Limburgse muziekwereld. Vroeger in bands en later solo timmeren zij al meer dan 50 jaar aan de weg.

Frans scoorde o.a. in 1995 een landelijke hit met Sjeng oan de geng en scoorde daarna hit na hit. Karel geboren en getogen in Sittard zat in diverse bands zoals bij LAZY en THE BREEZ en als KAREL EN DE SPOETNIKS maakte hij diverse platen. In 2015 ging hij solo. En verschenen er de singles als Houd van ’t laeve en Als doe lachs.

Het tweetal kent elkaar al vele jaren vanuit de muziek. Zo’n zes jaar geleden ontstond er een hechte band met elkaar en zijn zij goede vrienden geworden. Dat uitte zich in het opnemen van het duet Door dik en dun enkele jaren geleden en onlangs verscheen hun nieuwe single Wat biste zoonder dien vrun. Een nummer dat slaat op hun vriendschap en vertrouwen in elkaar. Het lied is geschreven door Frans en Karel en opgenomen bij K Records in Sittard.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat