VBRO

Kevin Le Nuyt laat door het team van Sonic Solutions oud Vlaams liedje onder handen nemen

Een beroeps-brandweerman en brandweerduiker die ook nog eens zeer verdienstelijk zingt, die kom je niet zomaar tegen. Maar in Breda woont hij: Kevin Le Nuyt. Zo’n zes jaar geleden pakte hij spontaan de microfoon en zong mee met de hits in de plaatselijke kroeg. Op aandringen van vrienden en bekenden maakte hij een aantal demo’s met als gevolg dat Kevin in 2018 een Supertalent Award won op Hits NL en gevraagd werd op enkele grote evenementen zoals Breda in Concert, Bergen op Zoom NL, Mega Hollands XXL.

Kevin: Als liefhebber van het levenslied wilde hij graag een Nederlandstalige single maken en het lukte hem een samenwerking aan te gaan met Sonic Solutions met als resultaat een heerlijk nummer getiteld De Dag.
Het betreft een oud Vlaams liedje uit de beginjaren-80 dat we onderhanden hebben genomen, meer naar het hedendaagse uptempo. Het is een echte volkse plaat geworden, waar ook zeker de live-accordeon niet mocht ontbreken. Ik ben echt ontzettend trots op het eindresultaat.

Naar het zich laat aanzien zal het nummer zeker aanslaan bij de liefhebbers van het genre en dit zal ongetwijfeld leiden tot een grotere landelijke bekendheid van Kevin Le Nuyt.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat