VBRO

Kitty van Heijnsbergen bezingt in Ik heb je laten winnen het verschil in inzicht over de liefde

Met de komst van Kitty van Heijnsbergen heeft Platenlabel Rood-Hit-Blauw producties er een veelzijdige zangeres bij. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als zangeres in een all- round band en is daar op een gegeven moment mee gestopt. Na verloop van tijd begon het zingen toch weer te kriebelen. In 2020 nam ze bij Mario Veltman haar allereerste single ‘Basta’ op. Qua promotie is daar echter vanwege de pandemie niet veel mee gedaan. Destijds namen ze nog een demo op dat vervolgens op de plank bleef liggen.

De afgelopen maanden hebben een aantal artiesten uit de regio Utrecht zich aangesloten bij dit goed aangeschreven platenlabel uit Nijkerk, hieronder ook Erwin Haarmans. Op zijn advies nam Kitty contact op met Ronald Visch. Kitty had namelijk een tweede single opgenomen en was op zoek naar een partij die geloof in haar hadden. Nadat ze het betreffende nummer ‘Ik heb je laten winnen’ liet horen was Ronald erg onder de indruk. Hij bood haar een platencontract aan en heeft hoge verwachtingen van dit talent.

‘Ik heb je laten winnen’ is net zoals ‘Basta’ geschreven door een goede vriendin van Kitty, namelijk Tonia Goudsmid. ‘Onlangs hebben we dit lied opnieuw besproken,en er een prachtige productie van weten te maken. Het lied begint lekker rustig en krijgt vervolgens een verrassende wending. Het neigt iets naar de sound van Tino Martin en daar ben ik eigenlijk heel blij mee. Ik ben namelijk een enorme fan van hem. Omdat Mario zich pasgeleden alle apparatuur had aangeschaft om zelf clips te maken, stelde hij voor om dit ook voor mij te bewerkstelligen. En……eerlijk is eerlijk….het resultaat mag er zijn. Ik denk dat ik met dit team voorlopig wel vooruit kan’, meent Kitty.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat