VBRO

Laat de feestjes maar komen want Colinda en Daisy zijn er klaar voor

2021 wordt het duettenjaar van Colinda & Daisy. Na de in februari gelanceerde single ‘Oe la la’ komen moeder en dochter nu met de feestknaller ‘Eentje…moet kunnen’. Met de versoepelingen die zijn aangekondigd voor de horeca kan dit dames een groot aantal boekingen opleveren. Alles is werkelijk uit de hoge hoed getoverd om er een productie van te maken waar je U tegen zegt. Het door Billy Dans en Chiel Ottink geschreven nummer is muzikaal omlijst door producer Frank Verkooyen. Hij heeft Daniël Metz opgetrommeld voor de accordeonpartijen en Marcel Fisser die voor het gitaar gedeelte verantwoordelijk is. In de loop van dit jaar verschijnt er overigens nog een duet van Colinda & Daisy. Daarna richt Colinda zich op haar splinternieuwe album die of eind 2021 of begin 2022 gelanceerd gaat worden.

‘Ik heb inmiddels al 10 liedjes opgenomen bij The Boom! Music Studio in de Meern. Omdat ik me een beetje heb verdiept in de teksten die Billy Dans en Chiel Ottink schrijven zou het zo maar kunnen dat ik hen ga benaderen of ze iets voor mij kunnen betekenen. Een verfrissende blik kan geen kwaad…..toch,’ meent Colinda.

In de videoclip zie je dat Daisy de nagels verzorgt van Colinda die zich opmaakt voor aan avondje uit. In het etablissement wordt een drankspelletje gespeeld waar ook Colinda’s andere dochter Jacky te zien is. De clip is geschoten door Pascal Verlinden ( Redgell Media).

Voor boekingen en informatie neem dan contact op met Roy Schapendonk: Telefoon: 06 – 487 496 78 of info@zangerescolinda.nl

Persbericht: ReehuisMedia ( reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat