VBRO

Ladies of Soul verrassen met Valentijns-single ‘When I Need You’

Speciaal voor Valentijnsdag brengen de Ladies of Soul op 12 februari Leo Sayer’s ‘When I Need You’ uit. Het betreft een speciale ‘Valentine at Home’ versie van de populaire lovesong.

Edsilia Rombley: “De Ladies of Soul concerten vallen regelmatig in het Valentijnsweekend. Dan verzorgen we het ultieme avondje uit voor geliefden, vrienden, familie en natuurlijk soul- liefhebbers. Helaas kan dat dit jaar niet, maar wilden we tóch iets bijzonders doen op deze speciale dag.”

“In deze tijd is fysiek samen zijn nog steeds lastig, dus hebben we thuis weer de opname- apparatuur erbij gepakt en onze krachten gebundeld voor een ‘at home’-single,” aldus Candy Dulfer.

De Valentijns-single is geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis, muzikaal leider van de Ladies of Soul. “Ik ben altijd weer trots als ik samen met deze getalenteerde ladies iets mag produceren en deze unieke soul vertolking van ‘When I Need You’ is absoluut geslaagd!”

Naast de single, wordt het concert ‘Live at the Ziggo Dome 2019’ op vrijdag 12 februari om 16:00 uur ge-livestreamed via YouTube. Daarna zal de show de rest van dit weekend beschikbaar blijven op het kanaal van de Ladies of Soul. Berget, Candy, Edsilia en Glennis hopen zo een bescheiden bijdrage te leveren aan hoe mensen thuis Valentijnsdag vieren.

Het YouTube-kanaal van de Ladies of Soul is recentelijk bekroond met de Silver Creator Award van YouTube. Het video-platform deelt deze award uit aan kanalen die meer dan 100.000 subscribers hebben behaald.

‘When I Need You (Valentine at Home)’ is vanaf 12 februari op alle streaming platformen te beluisteren en diezelfde avond zal er een videoclip worden gereleased op YouTube.

De Ladies of Soul staan op 2 juli 2021 met een concert in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat