VBRO

Lars Brans brengt nieuwe single MIJN SCHAT uit bij Nationale Artiesten Parade

Afgelopen februari lanceerde Lars Brans zijn debuutsingle ‘Wil je met me dansen’. En daar is hij maar wat trots op! Onder begeleiding van zanger Arjon Oostrom is zijn droom werkelijkheid geworden. ‘Arjon is een echte leermeester en voorbeeld voor me’. ‘Arjon stond samen met geluidsman Johan Habets dag en nacht voor me klaar om mijn eerste single tot een succes te maken’.

De vele positieve reacties smaakten naar meer! Lars wilde daarom al snel nieuwe ervaringen op doen. ‘Na diverse gesprekken met Johan en ‘ome’ Cis van Och heb ik besloten om voor een andere sound te kiezen. Johan had een top idee om een cover te maken op een échte schlager. Samen hebben we tijdens wat gezellige avondjes, de tekst geschreven van mijn nieuwe single ‘Mijn schat‘, onthult Lars.

In hun zoektocht naar een passende producer werd aansluiting gevonden bij The Boom! Music studio. ( de studio van Frank Verkooyen). ‘Ook Frank werd enthousiast van onze ideeën en ontwikkelde i.s.m. Daniël Metz (op accordeon) en Marcel Fisser (op gitaar) de superstrakke orkestband! Ik hoop met dit nummer de vrolijkheid en het enthousiasme, zoals wij deze ervaarden tijdens de productie, over te kunnen brengen op het publiek. Ik ben heel benieuwd hoe men zal reageren op deze, voor mij nieuwe, sound zegt de 27 jarige entertainer uit Waalre.

‘Mijn schat’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 augustus 2021 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Lars Brans.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat