VBRO

Lars Brans brengt nieuwe single ‘Schreeuw het van de daken’ uit bij CD Hamster

Soms komen er dingen op je pad die je gewoon niet af kunt slaan. Dat overkwam Lars Brans nadat hij bij de uitreiking van de Party Awards in gesprek raakte met Quincy Wilson. Lars was namelijk één van de genomineerden die kans maakte op een award in de categorie “Best opkomende party/levenslied artiest”. Ondanks dat hij niet met deze felbegeerde prijs naar huis ging ziet hij deze dag toch als een soort overwinning vanwege de samenwerking met Quincy die uiteindelijk resulteerde in zijn nieuwe vrolijke zomersingle ‘Schreeuw het van de daken’. Het is een compleet andere sound waar hij z’n fans mee gaat verrassen.

Lars: ‘Tijdens het gesprek met Quincy liet ik doorschemeren dat ik een keer heel iets anders wilde doen dan wat ik tot nu toe had uitgebracht. Niet omdat ik ontevreden ben over mijn voorgaande singles, maar gewoon om mijn horizon te verbreden. Mijn laatste plaatje ‘Vamos’ die ik een half jaar geleden lanceerde is heel goed ontvangen bij de Nederlandstalige radiostations. Momenteel werpt ‘Vamos’ ook de vruchten af in Spanje. Ik krijg regelmatig filmpjes te zien uit de badplaats La Carihuela waar het publiek helemaal los gaat op dit lied. Op uitnodiging van Quincy bezocht ik zijn studio. Quincy had samen met Jeffrey Heesen een nummer geschreven waarvan hij dacht dat dit wel iets voor mij zou zijn. Ik was meteen verkocht en samen hebben we heel wat studio-uurtjes gemaakt. Het is een compleet nieuw lied dat omschreven kan worden als een echte volkse meezinger waar je direct vrolijk van wordt. De tekst is gemakkelijk te onthouden en blijft hangen. ‘Schreeuw het van de daken’ is naast een radiovriendelijke plaat ook zeer geschikt voor op het podium. Zowel Quincy, Jeffrey als ikzelf hebben er een goed gevoel over. Diezelfde opmerking kreeg ik ook te horen van Adriaan Drost waar ik een samenwerking mee aan ben gegaan. Op zijn platenlabel CD Hamster verschijnt namelijk deze oorwurm.’

‘Schreeuw het van de daken’ is te streamen bij diverse portals waaronder Spotify. De clip, opgenomen door Joeri van den Kieboom (Breedbeeldav) is te bewonderen op YouTube en de socials van Lars.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat