VBRO

Lars Brans vervolgt muzikale carrière met HELEMAAL

Het waren geen gemakkelijke tijden in de branche het afgelopen jaar, maar tóch is Lars Brans er wederom in geslaagd een nieuwe kant van zijn zangtalenten te belichten! En het eindresultaat mag er absoluut zijn. Met het nummer Marathon van Helena Fischer in het achterhoofd is Lars Brans er Helemaal in geslaagd om een, voor hem, hele nieuwe sound ten gehore te brengen.

Ik liep al een poosje met het idee rond om deze track in het Nederlands te coveren. Ik heb mijn idee vervolgens met Frank Verkooyen in de The Boom Music Studio besproken. Ik heb aangegeven hoe ik de plaat en de tekst voor me zag, het moest knallen! De tekst, die echt waanzinnig lekker weg zingt is geschreven door Femke Reuvers. Frank heeft vervolgens de orkestband een échte up-date gegeven precies zoals ik dit voor me zag, glundert Lars.

Ook de manier waarop de clip is geschoten is voor mij helemaal vernieuwend. Ik speel zelf niet meer de hoofdrol. Deze rol heb ik uit laten beelden door een bevriend stel. Daarnaast zit de clip bom vol special-effects en dikke verlichting mogelijk gemaakt door Habets Event Support. Ik was behoorlijk onder de indruk van de eerste beelden. Ook dansen er 2 waanzinnige dames in mee die zelfs op het refrein een heuse TikTok dans hebben bedacht. De clip is na de laatste bewerkingen echt helemaal te gek geworden.

Helemaal uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 9 februari 2022 via de bekende streamings diensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gieskes Media i.s.m. Habets Event Support, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Lars Brans

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat