VBRO

Leen Zijlmans bezorgt je kippenvel met ALS VADER MAG JE BEST WEL EVEN HUILEN

Met name het door Daniël Metz ingespeelde rustgevende pianospel, dat als een rode draad is verweven in de nieuwe single Als vader mag je best even huilen van Leen Zijlmans, dwingt je eigenlijk om aandachtig naar de tekst te luisteren. Oké, het is een bewerking van de gelijknamige single van Pierre Kartner, maar Leen’s versie veroorzaakt niet alleen tranen maar ook kippenvel.

Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade, waar Leen muzikaal gezien alles onder heeft gebracht, kwam met idee om dit lied nieuw leven in te blazen. Ik was best wel onder indruk van de tekst. Ik heb een kleine 15 jaar geleden zelf het nummer ‘Jouw stralende ogen’ geschreven. Dat is een verschrikkelijk mooi liedje voor mensen die gaan trouwen. Deze nieuwe single sluit daar perfect op aan, glundert Leen

De Brabantse zanger geniet momenteel nog steeds na van z’n succesvolle concert ‘50 jaar Leen’ welke op 15 mei jl. plaatsvond in het Chassé theater te Breda. Het was een concert om nooit te vergeten. Ideeën voor de toekomst heeft Leen voldoende. Hij krijgt steeds meer zin om ook voor andere mensen liedjes te gaan schrijven. Zelf heeft Zijlmans nog een aantal liedjes op de plank liggen die hij t.z.t. uit wil brengen.

Als vader mag je best wel even huilen, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 mei 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. Tijdens een officiële trouwceremonie zijn de beelden van de clip geschoten. Je ziet oa. dat een vader zijn dochter naar het altaar brengt. Het resultaat is te bewonderen op YouTube en diverse andere portals.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat