VBRO

Leen Zijlmans zorgt met JIJ BRENGT WEER GLANS IN MIJN LEVEN voor kippenvel momenten

Met ‘Jij brengt weer glans in mijn leven’ presenteert Leen Zijlmans wederom een échte Leen plaat die kippenvel oplevert. Met zijn gevoelige stemgeluid weet hij het hart van z’n fans te raken. De tekst, geschreven door Wim Roeffen, vertelt het verhaal over twee geliefden die hun relatie ervaren als het mooiste wat hen is overkomen. Voeg daarbij de rustgevende accordeon partijen van Daniël Metz, de gitaargeluiden die zijn ingespeeld door Marcel Fisser, de stem van achtergrondzangeres Dian Senders en het arrangement dat door Frank Verkooyen is geproduceerd. Meer heb je niet nodig.

Leen , die in 2020 zijn 50 jarige muzikale carrière groots wilde vieren, heeft zijn pijlen inmiddels gericht op de nieuwe datum 12 december 2021. Hij geeft dan twee ‘Net even anders’ concerten in het Chassé Theater te Breda. ‘Ik heb bewust gekozen om met een selectie van topmuzikanten die mij in die 50 jaar hebben begeleid een orkest samen te stellen. Uiteraard zullen een aantal oude nummers de revue passeren, maar ook nieuwe liedjes en een aantal duetten maken deel uit van het programma. Het kost veel tijd aan de voorbereiding, maar men kent mij als een echte perfectionist. Ik wil niets aan het toeval overlaten. Samen met mijn steun en toeverlaat Marianne ga ik die uitdaging aan’, aldus Leen. Kijk voor alle informatie op: www.50jaarleen.nl

‘Jij brengt weer glans in mijn leven, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 8 september 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen op diverse portals.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat