VBRO

Leidse zanger Thyrone verrast met gevoelige ballad ‘Blijf Geloven’

Met zijn 2e single Blijf Gelovenlaat de Leidse zanger Thyrone een geheel andere kant van zichzelf zien en horen. Waar zijn debuutsingle nog uptempo was, past deze gevoelige ballad prima in zijn repertoire en kan hij al zijn emoties en gevoelens kwijt.

‘Blijf Geloven’ gaat over het feit dat we in een lastige periode leven, maar dat we moeten blijven geloven in een goede afloop. Dat is de boodschap die Thyrone wil overbrengen met deze single.

Peter van Kesteren van Leico Music is verantwoordelijk voor de compositie en productie en John Dame voor de tekst. W81 Photography realiseerde de sfeervolle videoclip en voor de RTV-promotie ging Thyrone opnieuw een samenwerking aan met UltimateDisk.  ‘Ik hoop dat mijn nieuwe single ‘Blijf Geloven’ niet alleen veel luisterplezier, maar vooral veel steun zal bieden aan hen die het momenteel moeilijk hebben’, aldus Thyrone.

Thyrone is een vrolijke talentvolle zanger uit Leiden die met het Nederlandse lied is grootgebracht. Op zijn zestiende jaar begon hij voor het eerst voor publiek op te treden en kreeg de smaak al snel te pakken. Hij ging meedoen met talentenjachten waar hij ook een aantal keer als eerste in de prijzen viel en de mensen verbaasd waren dat hij Nederlandse nummers zong, want daar ligt zijn passie. Na 5 jaar bezig te zijn met muziek, debuteerde hij in 2020 met het vrolijke, zomerse ‘Hou je mond dicht schat’.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat