VBRO

Leo Lukassen plotseling overleden

Het team van Lukassen Produkties maakt bekend dat Leo Lukassen op 1 februari 2022 plotseling is overleden. Bijna 60 jaar geleden begon hij een artiestenbureau dat uitgegroeid is tot één van de grootste evenementenbureaus van Nederland. Tal van artiesten reageren geschokt op dit bericht. Leo is 77 jaar geworden. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Hieronder enkele reacties van artiesten op Facebook:

Wolter Kroes: Een groot man uit onze entertainment business is overleden. Tot onze grote schrik is Leo Lukassen totaal onverwacht overleden. Één van onze grootste artiestenmanagers en een man die niet alleen leefde voor zijn eigen artiesten, maar ook voor de artiesten die hij boekte op zijn vele en grote feesten. Een gedreven man met ontzettend veel respect bij de opdrachtgevers, collega artiestenbureau’s en bij de artiesten. Beste Leo dank voor alle mooie jaren en al het plezier dat ik met je heb mogen beleven. Je was er altijd en we zullen jou nooit vergeten. Ik wil alle familie en dierbaren heel veel kracht en sterkte toewensen met dit verdrietige verlies.

Alex Wielders: Woorden schieten tekort! Ook zojuist bij mij is het vreselijke nieuws binnengekomen dat Leo Lukassen is overleden. Sinds 1999 mocht ik vaak samen werken met deze Vakman. Ook heb ik jarenlang bij Lukassen Produkties in de stal gezeten en dat was ook met groot succes. Altijd een goede band gehouden met Leo zijn kinderen Leon Lukassen Marielle Lukassen Joyce Lukassen en mag nog vaak voor ze werken. Als Leo mij boekte was hij er ook echt 9 van de 10 keer zelf bij wat een vakman in hart en nieren. Wat zal het vak hem gaan missen en voor de familie vrienden en vele artiesten zal dit net als voor mij toch wel een groot gemis zijn. Ik wens dan ook zijn lieve vrouw de kinderen klein kinderen familie vrienden en vooral en de mensen van Lukassen Produkties heel veel sterkte met dit enorme verlies.

René Karst: Gisteravond ontving ook ik het droevige nieuws dat Leo Lukassen was overleden. Hij geloofde in wat ik deed en ik zal hem gaan missen. Altijd bereikbaar, zonder computer maar met een papieren agenda en met een ouderwetse telefoon op zijn buro. Wat een verdriet voor de entertainmentindustrie maar vooral voor de familie, Sylvia en vrienden die nu zonder hem verder moeten. Er zijn twee manieren om iemand kwijt te raken. De eerste is fysiek en de tweede is wanneer hij of zij wordt vergeten. Rust zacht Leo…

Belinda Kinnaer: Verdikkeme Leo… Knijp je er stiekem tussenuit…Zoveel jaren onze steun en toeverlaat, wat zullen we je missen.. Rust zacht lieve vriend.. Ik wens Syl Leon Marielle Joyce en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat