VBRO

Leo Nardell heeft met DOE DAT NOU NIET een regelrechte klapper in handen

Het team waar Leo Nardell al een tijdje mee samenwerkt heeft hoge verwachtingen van z’n nieuwe single Doe Dat Nou Niet. En niet alleen zijn team denkt er zo over. Het weekend voorafgaand aan de release liet Leo de track horen aan Django Wagner. Hij reageerde met de lovende woorden Je hebt een klapper van een plaat te pakken. Natuurlijk spelen de gypsy gitaarpartijen die zijn ingespeeld door Zonzo Basily daar ook een rol in. De tekst, geschreven door Carlo Rijsdijk van Helemaal Hollands herbergt een belangrijke boodschap die voor iedereen geldt. Leef alsof het je allerlaatste dag is en geniet van heel je leven met een grote lach. Die woorden komen helemaal overeen met de invulling van Leo’s leven. Hij is een levensgenieter pur sang en dat houdt hij inmiddels al 60 jaar vol. De opnames vonden plaats bij Manfred Recordings in Etten-Leur.

Manfred Jongenelis belde me op en gaf aan een perfecte opvolger voor Laila is haar naam te hebben. Hij vertelde me dat Carlo Rijsdijk de tekst had geschreven. Ik wist helemaal niet dat hij die gave bezat. Manfred heeft het nummer gearrangeerd met behulp van een heleboel instrumenten. Het lied vertelt een levensverhaal waar veel mensen zich in herkennen. Stel, je zit s’ avonds op de bank en je neemt nog een borrel. Tegelijkertijd denk je “doe dat nou niet”, maar je weet hoe dat gaat. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. De volgende ochtend moet je weer bijkomen en kom je te laat op je werk. Oké, je moet ook aan je normale leven denken, maar het kan ook over en uit zijn. Ik spreek dan vaak de woorden “Je bent langer dood dan dat je leeft” uit. En zo is maar net, meent Leo.

De single Doe Dat Nou Niet, verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf’ 25 maart 2022 te streamen via de bekende portals. De clip die opgenomen is door Ron Schmid zal spoedig ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders, op Youtube en de socials van Leo Nardell.

ADVERTENTIE


Kaartverkoop: scan de QR-code of ga naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HollandseHitmix

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat