VBRO

Leon Basley gooit met IK KAN HET TOCH NOOIT GOED DOEN het roer om

Leon Basley vierde afgelopen jaar zijn 30 jarige artiestenjubileum en staat nog steeds open voor vernieuwingen. Dat blijkt wel als je z’n nieuwe single Ik kan het toch nooit goed doen beluisterd waarin wordt bestempeld dat een man z’n best doet ondanks de opmerkingen die daar vaak aan voorafgaand ten grondslag gaan. De muziekstijl neigt naar de Nederlandstalige popkant en dat is totaal nieuw voor Leon.

Leon: Het is voor mij de eerste samenwerking met Bas v.d. Heuvel, Jeroen Vredeveld en Robert Vredeveld. Zij timmeren momenteel goed aan de weg. Zij stuurden mij een aantal demo’s en kreeg een heel goed gevoel bij deze track. Ik hoop met deze verfrissende sound ook een nieuwe doelgroep te bereiken. Natuurlijk blijf ik gewoon als Nederlandstalige zanger m’n dingetjes doen en ook als Elvis imitator blijf ik het publiek vermaken. Via via kwam ik in contact met Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade). Na een goed gesprek hebben we besloten om te gaan samenwerken. Ik heb nog veel plannen op tafel liggen die in de loop van de tijd uitgewerkt worden. In ieder geval bruis ik van energie.

Ik kan het toch nooit goed doen, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 28 december 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip kun je bewonderen op Youtube en de socials van Leon Basley.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat