VBRO

Lesley Rosbach brengt WIE BEN JIJ DAN in een 2.0 versie uit

Ter gelegenheid van zijn 5-jarig artiestenjubileum brengt Lesley Rosbach de single Wie ben jij dan 2.0 opnieuw onder de aandacht. Volgens Lesley is dit één van de meest aangevraagde nummers die hij tijdens optredens ten gehore brengt. Omdat er qua promotie destijds niet veel aandacht aan geschonken is, meent de uit Haarlem afkomstige entertainer dat de nieuwe versie veel potentie heeft om er iets mee te kunnen bereiken. De oorspronkelijke plaat, geproduceerd door Wendy Molee, is door het team van Sonic Solutions opnieuw onder handen genomen. Met name de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis, het sterk verbeterde stemgeluid van Lesley én zijn inmiddels herkenbare beat hebben ervoor gezorgd dat deze 2.0 editie als een huis staat. Bovendien zal deze single landelijk onder de aandacht worden gebracht zodat iedereen straks weet wie Lesley Rosbach is en misschien nog wel belangrijker, wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Lesley geeft aan dat zijn stemgeluid ontzettend gegroeid is vanwege de zanglessen waarvoor Sasja Brouwers verantwoordelijk is. Daarnaast telt natuurlijk de ervaring die hij heeft opgedaan op diverse podia. In de regio Haarlem is hij een veelgevraagde zanger en de kans is groot dat zijn optredens zich als een olievlek gaan verspreiden over het gehele land. Zijn bepaalde manier van zingen valt gewoon op en dat is nou net het verschil dat hij maakt ten opzichte van de overige Nederlandstalige zangers.

Voor de videoclip die van A tot Z door Lesley samen met Karl Kaspers is bedacht, is alles uit de kast getrokken om hier ook een opvallende productie van te maken. De beelden zijn geschoten in het bekende Skatepark in Zaandijk. Door middel van prachtige kleurrijke verlichting onderging de hal als het ware een complete metamorfose. Het resultaat is ook heel iets anders dan een standaardclip en nodigt gewoon uit om te bewonderen.

De officiële releaseparty van Wie ben jij dan 2.0 in samenhang met zijn 5-jarige artiestenjubileum vindt plaats op zaterdag 11 februari 2023 bij het Pannenkoeken Paradijs, gelegen aan het Reinaldapad 10 in Haarlem. Meewerkende artiesten zijn: Delano Duncker, Dennis van Veen, Boy Levi, Johan van Duijn, Dean Molenaar, Ramon Koning en Keizer (bekend van de grote hit “Omlaag”). De aanvang is vanaf 19.30 uur en de entree is geheel gratis. Mis dit niet.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat