VBRO

Lesley Rosbach brengt zelfgeschreven zomersingle DICHTERBIJ op het juiste moment uit

‘Kom eens dichterbij, pak m’n hand en draai er niet omheen’……Met die gedachten in z’n achterhoofd begon Lesley Rosbach een tekst te bedenken voor z’n nieuwe zomersingle ‘Dichterbij’. Het is overigens de tweede single van deze uit Haarlem afkomstige zanger in Coronatijd. De voorganger ’Kijkend in je ogen’ is dankzij een DJ uit Denemarken onverwachts een grote hit in Azië geworden. Deze meervoudig wereldkampioen in de Latin Dance had het nummer opgepakt en sindsdien worden er talloze filmpjes gedeeld op internet. Stiekem hoopt Lesley dat deze Deen deze track ook onder z’n hoede neemt.

Volgens Lesley bevat ‘Dichterbij’ veel zomerse klanken en word je er spontaan vrolijk van. ‘Dat was ook de bedoeling. Ik heb bij het team van Sonic Solutions aangegeven wat ik wilde. Die jongens hebben aan een paar woorden genoeg. Alles wat je vrolijk stemt hebben ze erin verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Lesley.

Glunderen doet Wesley ook als hij naar z’n boekingen kijkt die weer binnenstromen. ‘Het komt weer op gang en zo hoort het ook. Al met al heeft het veel te lang geduurd. In ieder geval kan ik elk weekend weer op pad om mijn kunsten te vertonen op het podium. Hopelijk is straks alles weer normaal….zoals het hoort’, meent Lesley.

Karl Kaspers van Kaska Producties heeft bij het meer ‘De Mooie Nel’ nabij recreatiegebied Spaarnwoude prachtige beelden geschoten. Lesley heeft een groot aantal vrienden en vriendinnen uitgenodigd die allemaal te zien zijn in de clip.

‘Dichterbij’ verschijnt bij D-River Music en te streamen via de bekende portals.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat