VBRO

Lisette van der Ploeg brengt met VISIT HEAVEN ode aan overleden oma

De zeventienjarige zangeres Lisette van der Ploeg uit Leiderdorp droomt er met haar nieuwe single ‘Visit Heaven’ van om haar geliefde oma Henriette, die in 2020 op de leeftijd van 96 jaar is overleden, in de hemel te kunnen bezoeken.

‘Af en toe praten met oma of kunnen zien hoe het daar met haar gaat, zou de pijn verzachten. Wat een mooie gedachte, dat je je overleden dierbaren op elk moment, of minstens één keer in de omgeving die we ons voorstellen als de hemel, zouden kunnen bezoeken. Slechts één keer om te zien hoe met haar is. Mijn oma was altijd erg aardig en hield van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. We waren altijd welkom. Al was haar man al jaren eerder overleden, ze had altijd een positieve levenshouding en klaagde nooit. We hebben haar regelmatig bezocht, er was altijd heerlijk eten, snoep en ze lachte graag en was altijd in voor een grapje. In de hemel zullen zij haar liefhebben’ aldus Lisette.

Lisette van der Ploeg en haar vader Marcel (tekst), Danny Ferdinandus (muziek) en de Londense muzikant en producer Tom E. Morrison (bekend van o.a. Bonnie Tyler, Roachford, Bliss/Rachel Morrison) hebben via zoom ‘Visit Heaven’ opgenomen. Morrison heeft niet alleen gecomponeerd, ook geproduceerd, gearrangeerd en gemixt. Bovendien heeft de alleskunner alle instrumenten in zijn studio bespeeld, terwijl Lisette de zang deed in de Smashgate Studio’s in Hilversum onder de ‘Zoomremotedirection’ van Tom Morrison. Het resultaat is een hartverscheurende ballad die zeker mensen zal helpen het rouwproces om hun geliefde te verzachten.

Lisette van der Ploeg zingt al van jongs af aan, had haar eerste optredens in de woonkamer van haar ouders, heeft opgetreden op de basisschool op een open podium en begon met zangles op tienjarige leeftijd. De zanglessen werden professioneler gemaakt door de getrainde zangers Gerlinde Vliegenthart en Marnie Baumer. Lisette van der Ploeg heeft al verschillende singles uitgebracht: het kerstlied ‘Laat het altijd kerst zijn’ was haar 1e single die ze in 2019 presenteerde op de lokale televisie. In de zomer van 2020 verscheen de titel ‘Vlinders’ en meest recent, in het voorjaar van 2021 ‘Open je hart voor mij’ en ‘Stop! Red de wereld’.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat