VBRO

Loeksband met ultieme nostalgische brommersong DIE KOELE KIKKER OP DE PUCH

Het lied Die Koele Kikker op de Puch van singer songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard is al het derde lied van zijn hand voor bromfietsclub E.L.V.I.S. De naam ELVIS heeft niets te maken met de legendarische zanger Elvis Presley. De naam van de vereniging komt van de initialen van Eerste Liefhebbers Vereniging Interessante Sportbrommers. Bij de oprichting in 1992 stond de letter i in de naam nog voor Italiaanse sportbrommers, maar is later door de vele aanvragen van liefhebbers van andere bromfietsen aangepast.

De interessante sportbrommers waarover het hier gaat zijn oldtimer klassiekers waarbij het net als liefhebbers van Elvis Presley gaat over nostalgie en blijvende interesse! Op Zondag 19 Juni viert E.L.V.I.S. het 30 jarig bestaan in Dirkshorn. Daarom heeft Loek de release van de single op 1 juni gezet zodat de leden van deze Bromfietsclub dan mee kunnen zingen met die Die Koele Kikker op de Puch.

Loek heeft er weer een leuke, grappige YouTube clip voor in elkaar geknutseld in een decor als uit een stripverhaal, waarin de Koele Kikker met zijn Puch de hoofdrol speelt. Vanaf juni is de single ook verkrijgbaar op alle digitale aanbieders. UltimateDisk is weer verantwoordelijk voor RTV-promotie.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat