VBRO

Maarten Seegers maakt indruk met nieuwe single ‘Blijf vannacht’

Nadat Maarten Seegers in april zijn debuutsingle ‘Kleuren’ lanceerde, werd hij bedolven onder talloze positieve reacties. Met name de opmerkingen van “wat je doet klinkt lekker in het gehoor”, “deze muziek maakt me blij” én “het gaat je gemakkelijk af” hebben Maarten geraakt. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij wederom contact opnam met de componisten van deze productie, namelijk Robert Vredeveld & Jeroen Russchen, met het verzoek om in die stijl een opvolger te maken. Dat is met z’n nieuwe single ‘Blijf Vannacht’, die bij Nationale Artiesten Parade verschijnt, meer dan gelukt.

Maarten: ’ Vooral de opbouw van de muziek die Robert en Jeroen perfect weten te verweven, spreekt mij erg aan. Van de vrolijke frisse klanken word ik al enthousiast. Dat begint al met het rustgevende fluitconcertje. Over het onderwerp is ook heel goed nagedacht. Na een lange dag kom je thuis en word je opgewacht door iemand die je verrast met etentje buiten de deur. Je hoopt dat deze persoon blijft slapen, maar dat is niet vanzelfsprekend. Je wilt niet weten hoe blij ik met deze plaat ben. Ik denk nu al stiekem over een derde single en daar denkt mijn ontdekker Peter Heijboer zeker over mee. Wel heb ik aangegeven dat ik alleen nieuwe muziek wil uitbrengen omdat een cover voor mijn gevoel mij niets brengt. Daarnaast wil ik niet met de eer van een ander strijken. Ik wil me gewoon mezelf blijven.’

‘Blijf vannacht’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 7 september 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, opgenomen door Karl Kaspers, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Maarten Seegers.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat