VBRO

Mandy komt met single HOU ME VAST

Tijdens een talentenjacht van de Winterstar in Spijkenisse viel zangeres Mandy op en was een producer van het label Lumineux Music getriggerd. Hij zag een jonge dame met een groot bereik en uitstraling, die op het podium stond alsof ze nooit anders had gedaan. Na afloop van de talentenjacht stopte de producer de vader van Mandy zijn kaartje toe.

Een aantal weken later zaten Mandy en haar vader op gesprek bij het label en is er besloten om een
single op te nemen. Tijdens het gesprek liet de producer een aantal demo’s horen en bij 1 van deze demo’s werd Mandy enthousiast en zou Hou me vast het nieuwe nummer gaan worden. Jordan de producer van het label nam contact op met zijn collega Brad Grobler van Big Productions die een datum inplande om de single op te nemen met Mandy. Tijdens de opnames van de single viel het gemak op waarmee Mandy de single in zong. Het resultaat knalt en hoewel Mandy een voorkeur voor Engelstalig had knalt ze in het Nederlands ook spat zuiver uit de speakers.

Bij een goede single behoort een goede videoclip en daarop kwam het team van Future Films Europe in actie. In de videoclip zien we de skills terug van Mandy en het team heeft er een super mooie productie van gemaakt.

De single komt uit op het label Lumineux Music, de influencers van het label gaan er samen met Willem de Bie Music Promotion voor zorgen dat iedereen het nummer kan horen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat