VBRO

Marcel van Sas presenteert kroegenstamper MIJN LIEFDE VOOR JOU

Marcel van Sas heeft nog geen moment spijt gehad van de grote stap die hij in 2021 nam om een eerste eigen single op te nemen. Met hetzelfde team, bestaande uit opnamestudio Sonic Solutions, tekstschrijver Harry Gerritsen en platenlabel Rood-Hit-Blauw is hij gaan brainstormen over de opvolger. Uiteindelijk is gekozen de klassieker Only a fool onder handen te nemen en deze om te toveren tot een echte kroegenstamper. Volgens Marcel is dat meer dan gelukt.

In eerste instantie had Marcel een lied voor ogen in de stijl van Robert Pater. Toch wist Harry Gerritsen me te overtuigen om dat voor een volgende keer te bewaren en nu dus eerst Mijn liefde voor jou uit te brengen. Als een man dit lied voor zijn vrouw gaat zingen staat niets meer in de weg voor een gezellige avond. Met name de vrolijke accordeonklanken zorgen ervoor dat je blijft bewegen. Dat zal zeker gebeuren tijdens mijn optredens. Daarnaast is deze uptempo single ook zeer geschikt als radioplaat. Gelukkig draait de horeca weer op volle toeren en beginnen de leuke evenementen ook weer te komen. Dat heb ik allemaal wel heel erg gemist, aldus Marcel.

Om de verhaallijn in de clip uit te beelden heeft hij wederom gebruik gemaakt van het bevriende stelletje die ook te zien zijn in de clip van zijn debuutsingle Zak en as. Deze keer zijn de beelden geschoten in natuurgebied De Soester Duinen.

De CD single Mijn liefde voor jou is vanaf 25 mei 2022 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms. De clip, opgenomen door Filmcreatie, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat