VBRO

Marces Friedrichs brengt oude Jan Boezeroen klassieker TOEN IK EINDELIJK ALLES HAD opnieuw onder de aandacht

Marces Friedrichs werd geboren op 03 april 1971. Hij kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Als kind hielp hij zijn ouders al mee met de verkoop van cassettebandjes en later met cd’s. Muziek is als het ware een rode draad in zijn leven.

Hij speelde keyboard en accordeon, maar heeft hiervoor geen lessen gevolgd. Hij heeft dit allemaal zelf aangeleerd. Later begon hij met zingen en toen was het cirkeltje rond. Zijn grote voorbeelden zijn The Cats, Piet Veerman, Benny Neyman, maar ook Julio Iglesias. Het is daarom ook niet vreemd dat dit allemaal in zijn repertoire zit. Hij is all-round en zingt in diverse talen, zoals Spaans, Duits, Engels, maar ook in het Nederlands. Marces is ook te boeken met een compleet Julio Iglesias Tribute. Voor een ieder die daar meer over wilt weten of wilt zien, bezoek dan de website www.julioiglesiashits.com

Nu komt hij met zijn eerste Nederlandstalige single Toen ik eindelijk alles had. Het liedje is totaal niet onbekend, want het liedje werd in 1985 uitgebracht door Jan Boezeroen. Het liedje sprak hem altijd al aan en hij denkt dat veel mensen, op de dag van vandaag, zich hierin nog steeds herkennen. Het liedje is in een hedendaagse uptempo gemaakt die aansluit in de huidige muziekstijl. In samenwerking met Robert Vegt en Jeroen Stevens van Thuis in Holland is er een clip bij gemaakt.

Op de vraag wat we nog meer kunnen verwachten kan hij niet echt een antwoord geven. Hij wil eerst afwachten hoe dit liedje wordt ontvangen. Marces gaat sowieso door met muziek maken, want dat is zijn lust in zijn leven.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat