VBRO

Marco de Hollander heeft met nieuwe single LIEFDE IN M’N BOL weer een pareltje in handen

Marco de Hollander begint het jaar goed met het vrolijke liedje Liefde in m’n bol. De tekst hiervan is geschreven door Kees Tel. Het onderwerp van de tekst laat zich raden: een nieuwe vlam en de bijbehorende vlinders in je buik. De koning van de polonaise, zoals Marco ook wel genoemd wordt, staat erom bekend dat hij met zijn repertoire keuze niet de massa volgt. Het enige wat hij volgt is zijn hart. Marco maakt muziek waar zijn fans om vragen en waar hij zelf voor 200% achter staat. Zijn nieuwste single is hier een overduidelijk voorbeeld van. Een fantastische feestplaat met een hoog meezing gehalte.

Overal waar de uit Ter Aar afkomstige entertainer optreedt ontstaan langgerekte polonaises en gaat het publiek voltallig uit zijn dak. Met honderden optredens per jaar is Marco de Hollander daardoor 1 van de meest geboekte feestartiesten van Nederland.

2022 moet in samenwerking met Berk Music een mooi jaar worden, met veel nieuwe muziek, mooie optredens, maar vooral de fans blijven verrassen, aldus de Vrolijkste Volkszanger van Nederland!

Als klap op de vuurpijl is Liefde in m’n bol’ vanaf maandag 17 januari 2022 heel vaak te horen bij RADIONL. Hij is verkozen tot Hollandse Nieuwe. Daarnaast is de clip als ORANJE KROON tientallen keren te bewonderen bij TV Oranje.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat