VBRO

Marco Hagen springt in het diepe met hedendaagse versie van DAGEN DAT IK JE VERGEET

Er zijn van tal van Nederlandstalige liedjes die blijven hangen. Dagen dat ik je vergeet van Kadanz is zo’n evergreen waarvan de tekst op het netvlies is gebrand. Na de eerste zin “Soms geloof ik dat er nooit iets is gebeurt tussen ons tweeën” vervolg je deze moeiteloos met . “Er is geen spoor meer, alles uitgewist, ik heb je verdreven. Onze liefde is voorbij. Ik red me best, ik voel me vrijen en er zijn dagen dat ik je vergeet”. Deze uit 1989 afkomstige single is in opdracht van Marco Hagen door producer Marco Luesink voorzien van een nieuwe jas. Deze debuutsingle van de uit Hulshorst afkomstige “artiest in de dop” verschijnt bij Rood-Hit-Blauw producties.

Marco: Ik ben altijd gek geweest op Nederlandstalige muziek uit de jaren ’80 en ’90. Met name Het Goede Doel en Kandanz brachten kwalitatief gezien hoogstaande producties op de markt die stuk voor stuk waren voorzien van goede teksten. Het kwam regelmatig voor dat ik op feestjes vooraan stond als de karaoke-set van zolder werd gehaald. Je kunt wel zeggen dat deze, uit de hand gelopen hobby’ was opgevallen bij mijn neef Richard Bouwman. Het toeval wil dat hij bevriend is met Ronald Visch….de eigenaar van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Hij stelde voor om een afspraak met Ronald te maken om te kijken of hij iets voor mij kon betekenen. In een helder gesprek bleek dat Ronald wel potentie zag in een samenwerking. Qua opnamestudio kwam de Evolution studio van Marco Luesink het beste uit de bus. Dat bleek ook nog eens schot in de roos. Marco heeft een nieuw arrangement gemaakt die goed bij deze tijd past. Om het geheel compleet te maken heb ik ook een afspraak gemaakt met clipproducent Joey van de Bilt (Filmcreatie). Ik ben reuze benieuwd hoe de single wordt opgepakt. Gelukkig is en blijft het een hobby van mij. Mocht het een succes worden dan krijgt het zeker een vervolg.

De CD single Dagen dat ik je vergeet is vanaf 2 november 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen in Elburg, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/marcohagen_dagendatikjevergeet

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat