VBRO

Marco Nijboer kondigt debuutsingle aan

De 41 jarige Marco Nijboer wonende in het Friese Wolvega brengt zijn debuutsingle samen met zijn goede vriend Rowan Bosma. Marco is in zijn dagelijkse leven zzp’r en treedt in de weekenden al enige tijd hobbymatig op waarbij Marco meer en deels Engelstalige liederen ten gehore brengt.

Marco en Rowan zijn al geruime tijd vrienden van elkaar en Rowan is al wat jaartjes actief in de RAP muziek en schrijft zijn eigen teksten en produceert zijn eigen beats, dit bracht Rowan en Marco te samen op het idee om eens samen een nummer te maken.

Marco kent de klappen van de zweep in zijn leven, Marco wou dit graag verwoorden in een tekst en lied, Marco kwam met het idee bij Rowan en vroeg of Rowan hier een passende tekst en beat op kon en wou maken, Rowan hoefde hier niet over na te denken en greep met beide handen naar de pen.

Het is een nummer geworden die 100% PUUR centraal staat op het leven van Marco, de beide heren kwamen in contact met BD Media Producties en hier werd de productie verder uitgewerkt met daarbij een bijbehorende videoclip.

Medio januari 2022 zal het nummer uitkomen en verschijnen op de bekende streamingsportalen en YouTube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat