VBRO

Marco van Gerwen geeft met Senor Senorita nieuw visitekaartje af

Na de tranentrekker ‘Was jij nog maar hier’ die Marco van Gerwen in september 2020 uitbracht bij platenlabel Rood- Hit-Blauw komt hij nu met de heerlijke meezinger ‘Senor – Senorita’ die naar verwachting hoge ogen zal gooien. Dat wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar omdat gewoon alles klopt aan deze productie zal de naamsbekendheid van deze uit Valkenswaard afkomstige zanger ongetwijfeld gaan groeien.

Met Senor Senorita geeft Marco een nieuw visitekaartje af. Hij besloot om een andere koers te gaan varen met aan boord een aantal vakmensen uit de muziekwereld. Aan deze productie werkten Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions, Pascal de Vormer, Manfred Jongenelis en Marcel Fisser mee. De clip is opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie). Deze clipproducent heeft ook de nieuwe clip ‘Verloren tijd’ van Frans Bauer geschoten. Zijn creatieve visie zorgt voor prachtige beelden.

‘Ik ben zo blij met deze plaat waarvan je het refrein na 1 keer gehoord te hebben gewoon uit volle borst meezingt. Dat was ook de bedoeling en dat is meer dan gelukt. Samen met m’n platenbaas Ronald Visch bespraken we met het team van Sonic Solutions welke kant we op wilden gaan. Omdat de releasedatum op 26 mei stond gepland waren we het met elkaar eens dat het een vrolijk zomers liedje met Spaanse invloeden moest worden. Ik werd vervolgens gebeld door tekstschrijver Pascal de Vormer die vroeg waar het nummer over moest gaan. Een dag later kreeg ik de melodielijn en de tekst te horen. Mijn vriendin Sandra en ik waren zo enthousiast dat we meteen akkoord gaven. Om het allemaal nog professioneler te laten klinken zijn accordeonist Manfred Jongenelis én gitarist Marcel Fisser ingehuurd om live de instrumenten in te spelen. En….dat is vanaf het begin van het lied al duidelijk te horen’, glundert Marco.

Bekijk HIER het interview van Marco van Gerwen voor de camera van THUIS IN HOLLAND

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat