VBRO

Margretha brengt remix van haar allereerste single Het kleine geluk

In de zomer van 2014 verscheen de allereerste single ‘Het kleine geluk’ van Margretha. Nadat ze enkele jaren later in contact kwam met Ronald Visch van het platenlabel Rood-Hit-Blauw groeide haar naamsbekendheid én verschenen er een aantal singles die stuk voor stuk werden omarmd door de Nederlandstalige radiostations. Ook een aantal duetten die ze opnam met Albert van Benthem brachten haar geen windeieren.

Op 18 november 2020 lanceerde ze haar debuutalbum ‘Het kleine geluk’. Vanwege de coronapandemie had ze iets leuks bedacht om dit album op een bijzondere manier te presenteren. ‘Samen met TMF -presentator Jeroen Post wilde ik op bezoek gaan bij een aantal artiesten die op hun beurt in hun eigen omgeving, op hun eigen manier een liedje van mij zouden zingen. Het was de bedoeling om hier een vierdelige serie van te maken maar al snel bleek dat alle opgelegde beperkingen het te ingewikkeld maakte. Na de eerste opnamedag hebben we besloten om e.e.a. uit te stellen totdat we weer op een normale manier kunnen plannen. Dat zal waarschijnlijk in 2022 plaatsvinden’, meent Margretha.

Omdat Margretha veel spart met Jeroen Post daagde zij hem uit om een bestaand lied van haar te verbouwen. Jeroen heeft ervoor gekozen om haar debuutsingle ‘Het kleine geluk’ onder handen te nemen. Daarvoor nam hij contact op met producer Big Dawg. Margretha was hiervan zo onder de indruk dat ze het jammer zou vinden om hier niets mee te doen. Dat is ook de reden dat deze prachtige remix nu als single wordt uitgebracht.

Momenteel werkt Margretha aan het schrijven van haar voorlopig laatste Nederlandstalige single. ‘Het wordt een bijzonder akoestisch lied. Daarna gooi ik het roer om. Mijn doel is om eind 2022 iets heel anders te lanceren’, aldus Margretha.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat