VBRO

Margretha versterkt met ‘De Kracht’ het gevoel dat we juist nu nodig hebben

Op het nieuwe label Tunes (een divisie van Rood-Hit-Blauw produkties) verschijnt het prachtige lied ‘De Kracht’ van Margretha van de Laar. Deze track komt ook op haar nieuwe album ‘Het kleine geluk’ te staan welke op 18 november 2020 eveneens veschijnt bij Tunes. De boodschap die ‘De Kracht’ meegeeft versterkt het gevoel dat we juist nu zo nodig hebben, want samen komen we door deze moeilijke periode.

Margretha twijfelde of deze track, die ze enkele jaren geleden samen schreef met Robin van Beek, wel single- of albumwaardig was. Destijds werd het nummer geproduceerd door Tjeerd van Zanen. ‘Vanwege die twijfel bleef de plaat op de plank liggen. In eerste instantie was het nummer geschreven met de achterliggende gedachte om een avond, een programma of een periode af te sluiten. Omdat we momenteel in een vreemde tijd leven bracht mij dat op het idee om de oorspronkelijke tekst een beetje te herschrijven en door producer Jeroen Englebert een nieuw arrangement te laten maken. De tekst laat je terugkijken naar wat is geweest en geeft je een goed gevoel richting morgen. Alles is te overwinnen. Het is een kwestie van beginnen en het heeft geen zin om terug te kijken. Laat het verleden nu met rust’, meent Margretha.

De muziek die Margretha maakt wordt de laatste tijd steeds meer gewaardeerd door een grote groep mensen. Dat merkt ook Ronald Visch van Tunes die deel uit maakt van het vaste team van Margretha. ‘Zij weet met haar muziek de mensen te raken. Margretha weet dat emoties ontzettend belangrijk zijn. Velen van hen putten daar, op de manier dat zij muziek brengt, kracht uit.

Margretha heeft voor de presentatie van haar album ‘Het kleine geluk’ iets bijzonders bedacht. Samen met TMF presentator Jeroen Post gaat ze op bezoek bij een aantal artiesten die vervolgens haar liedjes gaan zingen. Dit alles wordt verwerkt in een aantal afleveringen. Daarover volgt spoedig meer informatie. Het album telt in totaal 13 tracks.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/tunes/margretha/
Link naar digitale portals: https://fuga.ffm.to/dekracht

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat