VBRO

Marius kiest voor producer Frank Verkooyen en presenteert nieuwe single DAT KOMT DOOR JOU

Dat keuzes maken onderdeel uitmaakt van het leven, weet Marius als geen ander. Omdat de zanger uit Medemblik zich meer wil gaan richten op gezellige feestmuziek kreeg hij van collega-artiesten de tip om zijn plannen kenbaar te maken bij producer Frank Verkooyen. Marius heeft vervolgens een afspraak gemaakt en in een goed gesprek aangegeven welke richting hij wil bewandelen. In de trant van het juweeltje Geef mij maar Amsterdam is de single Dat komt door jou ontstaan. Na een rustig begin slaat de boel, muzikaal gezien, compleet om. Een feestplaat van jewelste is het gevolg.

Ik denk dat ik bij Frank op de goede plek zit. Niets ten nadele van de vorige producers waar ik mee heb samengewerkt. Die hebben allemaal mooie producties voor mij gemaakt. Er ligt overigens ook al een plan op tafel om met Martin de Jager een duet op te nemen. Hij werkt al geruime tijd samen met Verkooyen. Zodra hier meer over bekend is, maak ik dit wereldkundig, onthult Marius.

Dat komt door jou uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 23 maart 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Robert Vegt, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Marius. De beelden zijn geschoten in een bomvol etablissement waar ruim 300 personen aanwezig waren. De uitbater had aangekondigd dat Marius een clip zou opnemen, maar had nooit verwacht dat het zo ontzettend druk zou worden. Het was een hele klus om te filmen, maar het resultaat mag er zijn.

ADVERTENTIE


Kaartverkoop: scan de QR-code of ga naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HollandseHitmix

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat