VBRO

Marius steekt BYE BYE BELINDA in nieuwe jas

Marius is erg tevreden over de samenwerking die hij in het voorjaar van 2022 met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is aangegaan. Geruime tijd was Marius al aan het denken over de opvolger van Dat komt door jou. Omdat veel artiesten, en dan met name Robert Pater, grote successen boeken met het bewerken van klassiekers, hoopt Marius dat hij met een hedendaagse versie van Bye Bye Belinda ook een potentieel hitje in handen heeft. In ieder geval knalt deze uptempo uitvoering vanwege de vette bas en de prachtige accordeonpartijen uit de speakers.

Marius: In 2001 verscheen de originele single van de Duitse formatie Die Flippers. Ik ben daar destijds ook mee opgegroeid. In Nederland kennen we natuurlijk allemaal de versie van Martin Dams die begint met “Rode rozen, rode wijn, kaarslicht en wat maneschijn”. Als je zo’n nummer zingt gaat de menigte uit het dak. Dat is dan ook precies de reden waarom ik hier voor heb gekozen. Het publiek verwacht van mij dat ik op de bühne feestnummers ten gehore breng. Over het aantal boekingen die ik de laatste tijd binnenkrijg heb ik echt niet te klagen. Dat geeft mij nog meer inspiratie om vol gas te geven. Er komen een aantal mooie dingen aan en ik blijf regelmatig nieuwe singles uitbrengen.

De single Bye Bye Belinda is vanaf 28 september 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Marius.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat