VBRO

Mark Doldersum legt met DIE GRIEKSE OGEN nieuw fundament

De eerste keer dat Mark Doldersum met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern heeft samengewerkt is hem ontzettend goed bevallen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Mark aan dat hij vaak de vraag kreeg gesteld wanneer hij een keer met een echte feeststamper zou komen. Omdat Frank in het muziekwereldje bekend staat als één van de toonaangevende producers die in dat segment uitblinkt werd een afspraak gepland. Vanaf het eerste moment was er al een klik tussen beiden. Frank begreep wat hij bedoelde en met de single Die Griekse ogen is een nieuw fundament gelegd. De steen om aan een ‘eigen ik’ identiteit te bouwen is hiermee gelegd.

Mark: Het was precies zoals ik in m’n gedachten had en was gelijk verkocht. Ik ben benieuwd wat m’n fans ervan vinden, maar heb er alle vertrouwen is dat dat wel goed zit. Het zweept de mensen op en daardoor komt men in de juiste stemming. Gelukkig heb ik alles te danken aan het team waarmee ik samenwerk. Die mensen heb ik allemaal nodig, want alleen kan ik dat niet.

De single Die Griekse ogen is vanaf 15 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube en de socials van Mark.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat