VBRO

Mark Doldersum maakt vette bewerking van ‘Ik wil m’n liefde geven’

Als er één producer is die precies aanvoelt welke sound bij een artiest past is dat Frank Verkooyen wel. Dat was dan ook exact de insteek van Mark Doldersum om met deze eigenaar van The Boom! Music Studio in zee te gaan. Ze hadden al afgesproken om geen covers meer uit te brengen, maar daar komen ze toch nog eenmalig op terug. Frank had namelijk het idee dat een vette bewerking van Benny Bottram’s piratenplaatje ‘𝗜𝗸 𝘄𝗶𝗹 𝗺’𝗻 𝗹𝗶𝗲𝗳𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻’ de uit Assen afkomstige zanger steviger in het zadel kon zetten. Het is namelijk een piratenknaller die vrijwel elke geheime zender luisteraar van A tot Z kan meezingen.

Mark : ’Frank heeft er een heerlijke foxtrot van gemaakt. Het is lekker dansbaar en zoiets past perfect in m’n repertoire. Normaliter geef ik een half uur vol gas, maar heb het idee dat deze plaat als break tussendoor ook gewaardeerd wordt. De opname ging wonderbaarlijk snel en het resultaat klinkt echt helemaal geweldig. Vanaf de volgende productie wil ik alleen nog maar nieuwe nummers maken. Ik sta voor alles open, als het maar bij me past. Gelukkig kan Frank Verkooyen mij daar verder in adviseren. Omdat ik geen voorspelbare liedjes meer wil maken hebben we wel een uitdaging, maar die ga ik maar al te graag aan met Verkooyen.’

De single ‘𝗜𝗸 𝘄𝗶𝗹 𝗺’𝗻 𝗹𝗶𝗲𝗳𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻’ is vanaf 28 juni 2023 bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is spoedig te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Mark Doldersum.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat