VBRO

Mark Doldersum presenteert meezinger MIJN BESTE VRIENDEN

Het welbekende nummer Mijn beste vrienden waarmee De Havenzangers in 1991 een enorme hit in handen hadden, is in opdracht van Mark Doldersum door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio behoorlijk onder handen genomen. Normaal gesproken is Mark geen zanger die de studio induikt om een cover van een nieuw jasje te voorzien, maar voor deze hedendaagse bewerking maakte hij graag een uitzondering. Hij ziet het als een aanvulling voor z’n eigen muziek. Veel optredens van Mark vinden plaats in de kroeg en als hij deze plaat ten gehore brengt heeft hij al een kleine voorsprong. Vrijwel iedereen kan het nummer meezingen.

Mark: Ik hoorde deze plaat in de auto voorbijkomen en zei tegen m’n vrouw dat deze perfect bij mij zou passen. Ondertussen zing ik hem al een maand en de reacties zijn echt top. Het is een mooie opvolger van m’n vorige single “Die Griekse Ogen” die ook overal goed is ontvangen. Muzikaal begint “Mijn beste vrienden” heerlijk rustig met een accordeon. Na verloop van tijd gaat hij los, blijft het tempo hoog en stopt ook niet meer. Er zit echt passie in. Wat dat betreft voelt Frank precies aan wat ik van hem verwacht. Ik zie dit dan ook als een volgende stap in m’n carrière waarbij we samenbouwen aan een stevig fundament.

De single Mijn beste vrienden is vanaf 16 november 2022 bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is spoedig te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Mark Doldersum.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat