VBRO

Martin Ankoné presenteert nieuwe single MOOIE DAG

Nederland telde massaal af tot die ene dag. Die bijzondere dag. Die dag die tot voor kort heel alledaags werd gevonden. Maar die nu, aan het einde van de Corona-tunnel, ineens een heel bijzonder cadeau is. De dag waarvan we bijna zijn vergeten hoe die smaakte. Voelde. En proefde. Het is dé dag. De dag dat alles weer mag. Het is een mooie dag!

Op de eerste dag van deze bijzondere zomer van 2021 lanceerde Martin Ankoné zijn nieuwe single ‘Mooie dag’. Onder regie van GJ studios, het mediabedrijf van De Gladjakkers dat bekend staat om de mooie producties voor onder meer Kalvijn, Stuk TV en Kim Kötter, laat hij in de bijbehorende videoclip zien hoe zo’n geluksdag eruit ziet. Geen wereldreizen, Himalaya-beklimmingen of parachutesprongen. Integendeel. Als we tijdens de pandemie iets hebben geleerd, is het wel dat geluk juist in kleine dingen zit. De glimlach van je kinderen, het biertje met je vrienden of de kus van je geliefde. Dat zijn de dingen waarover Martin zingt en waar iedere luisteraar zich in zal herkennen. Nu meer dan ooit!

Martin Ankoné is geen vreemde in de vaderlandse muziekbusiness. Zo nam hij in 2014 al de zangpartij voor zijn rekening in het lied ‘Nederland Oranjeland’. De WK-single die Boozegoal destijds opnam met Evert ten Napel. Naast Ankoné is ook Lana Wolf te horen. Deze bekende Nederlandse zangeres en deejay heeft naast een uitgebreid eigen repertoire een indrukwekkende staat van dienst als achtergrondzangeres bij onder meer BZN, Frans Bauer , Wolter Kroes en André Hazes Junior.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat