VBRO

Martin Vincken komt na roerige tijd met zomerknaller ‘Waar is het feestje’

Dat de gezondheid toch één van de belangrijkste aspecten van het leven is heeft Martin Vincken aan den lijve ondervonden. Op 14 mei jl. kreeg hij een blindedarmontsteking en nadien is deze ook geknapt en geperforeerd, met alle gevolgen van dien. Martin is inmiddels daarvoor behandeld en geeft aan door het oog van de naald te zijn gekropen. Hij heeft enorm veel mazzel gehad omdat hij er bijna niet meer was geweest. Dit alles is hem natuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten. Ondertussen voelt Martin zich een stuk fitter en heeft de draad weer opgepakt. Hij was immers al druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe single die hierdoor vertraging heeft opgelopen.

Martin: ’Zo zie je maar dat het allemaal snel anders kan lopen. Gelukkig kon producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio nog een gaatje vrijmaken in zijn drukke agenda. Frank belde me een tijdje geleden al op dat hij een tekst en een melodielijn had gekregen van Pascal de Vormer. Hij vond dat echt een nummer dat bij mij zou passen. Nadat ik de demo hoorde werd ik al enthousiast en gaf aan dat ik het lied ‘Waar is het feestje’ graag wilde opnemen. Verkooyen heeft het arrangement vervolgens uitgewerkt en moet eerlijk zeggen dat het nummer een echte oorwurm is geworden. Het is een vrolijke zomerplaat met een klein beetje ondeugende tekst. Ik zing namelijk over blote billen op het strand. Ik vind dat zoiets gewoon nog moet kunnen.’

‘Waar is het feestje’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 12 juli 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Martin.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat