VBRO

Marvin de Geest komt met verrassende single JIJ PAST BIJ MIJ

De derde single die Marvin de Geest bij Smaragd Music uitbrengt is wel even heel iets anders dan hetgeen hij voorheen lanceerde. De credits gaan hiervoor naar producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk. De laatste tijd zijn er diverse Nederlandstalige producties van dit duo verschenen die stuk voor stuk hartelijk werden ontvangen. Marvin gaf aan dat hij op zoek was naar een volk s nummer en dan het liefst met herkenbare geluiden van vroeger. Zelf kwam Marvin 32 jaar geleden op deze planeet. Hij groeide op met muziek van oa. Marianne Weber, Frans Bauer, Grad Damen en Corry Konings. Manfred en Carlo zijn vervolgens mee aan de slag gegaan met als verrassend resultaat ‘Jij Past Bij Mij’.

Marvin: ’Veel collega artiesten kiezen ervoor om speciaal voor de jeugd liedjes te maken met allerlei moderne invloeden. Aan de éne kant snap ik dat ook wel omdat de tijden veranderen. Diverse ingrediënten die gebruikt zijn in ‘Jij Past Bij Mij’ kunnen herkenbaar overkomen Het is een compleet nieuwe productie die bol staat van live instrumenten waaronder viool , gitaar en trompet. Het geheel is overgoten met een Italiaans sausje. I k wil graag deze volkse kant/stijl van muziek vasthouden. De weg die we zijn ingeslagen met de eerste single bij Manfred ‘Lieve kleine meid’ krijgt hiermee een vervolg’, onthult Marvin.

De single Jij Past Bij Mij is verkrijgbaar vanaf 3 juni 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip die opgenomen is door Niels Horstman zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat