VBRO

Marvin de Geest maakt grote stap voorwaarts met nieuwe ritmische single “Oh Mia Bella”

In navolging van z’n vorige single “Jij Past Bij Mij” presenteert Marvin de Geest vol trots z’n nieuwe paradepaardje “Oh Mia Bella”. Marvin had een melodielijntje aan Manfred Jongenelis overhandigd met de bedoeling om deze uit te laten werken tot een ritmische single die aan zou sluiten op zijn voorganger. Deze plaat leverde hem een groot aantal leuke reacties op en heeft ervoor gezorgd dat hij weer een trede hoger op de ladder is beland. Marvin wil zich gaan onderscheiden door zijn eigen muzikale weg te bewandelen. Samen met het team van Cornelis Music is daar lang over gesproken en de neuzen staan dezelfde kant op.

Marvin: ‘Ik wil de dingen doen die ik leuk vind en hoop dat mijn fans daarvan genieten. Het echte hoempapa gebeuren is niet echt mijn ding. Ik denk ook niet dat ik zoiets snel zou uitbrengen. Je moet natuurlijk de liedjes die je uitbrengt elk weekend ook op het podium vertolken. Ik weet zeker dat de lol er op die manier bij mij dan snel van af zal gaan. In ieder geval bevalt het Mambo stijltje mij prima. Heerlijke dansbare muziek die alle lichaamsdelen laat bewegen. Ik weet dat het best lang geduurd heeft voordat ik weer met iets nieuws kwam, maar dat heeft ook te maken met mijn perfectionisme. “Oh Mia Bella” is gewoon mijn dingetje. Carlo Rijsdijk heeft een prachtige tekst geschreven en Manfred voor het arrangement een groot aantal instrumenten uit de kast getrokken. Met name de blazers hebben een belangrijke rol gekregen. Ik hoop echt dat ik hiermee ook weer een stapje vooruit kan zetten en steeds meer mensen bereik met mijn muziek.’

Naast de overstap van platenlabel Smaragd Music naar Cornelis Music heeft Marvin nog een vooruitgang gemaakt m.b.t. zijn optredens. Vanaf de release van deze single worden de boekingen verzorgd door Lukassen (www.lukassen.nl).

De single ‘’Oh Mia Bella’ is verkrijgbaar vanaf 4 augustus 2023 te streamen via de bekende platforms. De clip zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders, YouTube en de socials van Marvin.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat