VBRO

Meest persoonlijke single ooit voor Dennis Eijkemans

Wanneer Je Bij Me Bent zo heet de nieuwe single van Dennis Eijkemans. Het is een prachtige ballad waarin hij zingt over de bewondering die hij voor zijn vriendin heeft. Dit is mijn meest persoonlijke liedje ooit. Het nummer heb ik geschreven toen mijn vriendin in verwachting was van ons kindje. Ik vond het belangrijk om de song klein en intiem te houden. Zo bevat de begeleidende muziek slechts een simpele piano en strijkers, aldus Eijkemans.

We kennen Dennis vooral van catchy up-tempo nummers zoals Stapelgek Op Jou en Ver Weg, maar met de nieuwe single laat de zanger een heel andere kant van zichzelf zien. Eijkemans: “Iedereen die het liedje luistert, zal zich herkennen in de tekst. Het nummer is daarom meer dan alleen een ode aan mijn vriendin, het is een lied voor ieders partner.”

Het schrijven van dit lied gebeurde niet in één dag, vertelt Eijkemans. Er zijn maanden overheen gegaan om de tekst en melodie perfect te krijgen. Ik ben dan ook enorm trots op het eindresultaat en hoop dat mensen zullen genieten van deze compositie.

Bij de single is ook een bijpassende videoclip gemaakt waarin het lied goed tot zijn recht komt. De eenvoud van dit lied is tevens de kracht van het nummer: less is more. En dat weet hij heel goed neer te zetten in zowel het lied als in de muziekvideo.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat