VBRO

Mel en Den met 2.0 versie van hun hit HET LEVEN IS GEEN PONYKAMP

Afgelopen jaar waren zangduo Mel en Den reeds regelmatig in het nieuws toen hun eerste hit ‘Het leven is geen ponykamp’ uitkwam. De bijbehorende videoclip werd maar liefst 120.000 keer op het YouTube kanaal van de bekende clipmaker Ron Schmid bekeken. Op sites als ‘Dumpert’ en Jezus wat slecht’ werd er niet alleen de draak mee gestoken, maar waren er ook vele positieve reacties.

De oorspronkelijke versie van het nummer werd door Den zelf opgenomen, waarbij de koorzang van musical-award winnares en coach Martine de Jager via het keyboard liep. ‘Een jaar later wordt het lied overal gedraaid en niet alleen op maneges. We hebben menig BN’er al zien swingen op het nummer’, aldus het sympathieke zangduo.

Hoogste tijd dus om ‘Het leven is geen ponykamp’ in een nieuw 2.0 jasje te steken. Samen met Martine zijn Mel en Den de studio bij Sonic Solutions ingegaan en kregen ze zelfs hulp van accordeon virtuoos Manfred Jongenelis. Het resultaat is een vrolijke, galopperende en verfrissende versie van het origineel met een lekkere stevige beat die het enorm goed zal doen in het feestcircuit. De release en RTV-promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van het label UltimateDisk.

Het ploselinge succes heeft er met name voor gezorgd dat Mel & Den verder zijn gegaan met het schrijven van liedjes met een boodschap. Volgens critici heeft het unieke duo zich de afgelopen periode enorm verbeterd en neemt hun populariteit in snel tempo toe. Hou dit jaar de TV in de gaten, want Mel & Den komen nog met een bijzondere verrassing.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat