VBRO

Menno Aben had meteen een goed gevoel bij STUK VAN JOU

Zou het Menno Aben deze keer dan eindelijk lukken? In de liefde wel te verstaan. Als we zijn nieuwe single Stuk van jou mogen geloven wel. Het nummer gaat vanaf vrijdag 11 februari online.

De oud-Voice of Holland deelnemer wil het wel van de daken schreeuwen. En dat doet hij dan ook in Stuk van jou. Een lekker stevig nummer waarin de zwoele stem van Menno Aben je in het begin ingetogen meeneemt naar zijn radeloze verliefdheid, maar daarna niet meer te houden is.

De ervaren zanger weet de spanning in het nummer in korte tijd op te bouwen naar een hoogtepunt waarop hij vervolgens helemaal losgaat en niemand meer om zijn liefde voor die ander heen kan.

Dat vond ik het mooiste om te doen in dit nummer. Rustig beginnen en toewerken naar het punt waar je lekker uit kunt halen. Stuk van jou vind ik het beste nummer wat ik tot nu toe heb uitgebracht. Kwa gevoel zat dit liedje meteen goed. Het past bij mij, zegt Menno.

Menno timmert inmiddels lekker aan de weg. Hij is wekelijks te zien en horen in café Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast kijkt hij uit naar de optredens die voor dit jaar geboekt staan.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat