VBRO

Michael Humble Ft. Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten presenteren nieuwe versie van EEN KIKKER DROOMT VAN VEREN

Michael HumblE timmert ondertussen al meer dan 20 jaar aan de weg als entertainer. Sinds kort is hij een samenwerking aangegaan met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. De aanleiding om in gesprek te gaan met deze platenbaas en artiestenmanager heeft te maken met de release van zijn nieuwe carnavalssingle Een kikker droomt van veren. Het is overigens niet de eerste keer dat hij deze single uitbrengt. In 2003 begon zijn muzikale loopbaan met deze plaat. Destijds is er qua promotie weinig aandacht aan geschonken. En bracht deze poging niet het gewenste resultaat. Toch was het lied bekend bij de uit Tilburg afkomstige muzikale duizendpoot Frans van der Meer. Samen met Fred van Boesschoten maakte hij als typetje Ferry van de Zaande talloze sketches die op een grote Brabantse radiozender uitgezonden werden. Het was Michael die Frans benaderde om samen met Fred de studio in te duiken om een nieuwe versie hiervan op te nemen met de stemmen van de typetjes waar ze bekend van zijn.

Michael: Inmiddels ben ik al ruim elf jaar bevriend met Frans van der Meer. Hij is naast het typetje dat hij speelt 1 van de bekendste feestzangers van Tilburg. Zijn grootste hit tot nu toe is Doe Mennene Mexicano, maar ook de knaller De Grozzie van Men Buurvrouw die hij in 2014 samen met Veul Gere lanceerde, zette hem op de kaart. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Frans ging in op mijn aanbod. Uiteraard zijn tijdens de opname de moderne klanken van tegenwoordig verwerkt. Ik vond het altijd al een prachtig nummer, maar deze versie steekt er met kop en schouders bovenuit. De verwachtingen zijn in ieder geval hoog gespannen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat