VBRO

Michael Nobbe komt met nieuwe single en kiest voor samenwerking met RoodHitBlauw Producties

De laatste single van Michael Nobbe is alweer even geleden. Oorzaak uiteraard Corona, maar er is NIEUWS te melden.

Michael Nobbe en RoodHitBlauw Producties gaan vanaf nu een samenwerking aan. Dit betekent dat de tracks van Michael onder het muzieklabel zullen uitkomen. Daarnaast zal er een samenwerking zijn in management en het uitwerken van plannen.

Michael:
Ronald Visch is een ervaren bekende in de muziekwereld en ik volg zijn label al geruime tijd. Nu ik hem onlangs sprak op de werkvloer ben ik overtuigd dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor mij. We hebben mooie plannen besproken en we starten met het uitbrengen van mijn nieuwe single op 18 Maart 2023.

Ronald RHB:
Uiteraard volg en ken ik veel Nederlandstalige artiesten, Michael Nobbe is daar een goed voorbeeld van. Ik zag hem bij een optreden en het viel mij direct op dat zijn repertoire naast zijn eigen liedjes ook heel veel andere hits van dit moment bevat. Naast zijn goede stem is dat natuurlijk aantrekkelijk voor boekingen en promotie. Hij is in vergelijking tot de grote namen goed betaalbaar en zingt hun liedjes erg goed. We starten op ons label met een uptempo cover van Andre Hazes Amor Amor Amor. Ik heb een goed gevoel over deze cover en ben uiteraard benieuwd naar de reacties!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat