VBRO

Michael Pigge & Juan Richard lanceren 2023 versie van ‘De Reden’

Michael Pigge & Juan Richard geven hun duetsingle ‘De Reden’ een herkansing om toch de aandacht hiermee te behalen die deze topproductie verdient. Tijdens de lancering van de eerste versie van ‘De reden’ in 2021 zaten we nog middenin de coronapandemie. Volgens Michael & Juan was dat één van de redenen dat er te weinig aandacht is besteed aan de campagne. Dit alles werd pasgeleden besproken met Ton van Gils ( Nationale Artiesten Parade). Hij stelde voor om een aangepaste versie te maken en deze onder zijn label opnieuw onder de aandacht te brengen. In de Almelose VolksRockMusic studio van Juan Richard is vervolgens een nieuwe versie opgenomen die zeker een plekje kan vergaren in de nationale playlisten.

Van oorsprong betreft het de enorme hit ‘Mentisora’ van de Argentijnse band Ráfaga. De fantastische accordeonpartijen, die het nummer een echt zomers gevoel geven, zijn ingespeeld door Daniël Metz. De verwachting is dat deze nieuwe promotie nu wel de juiste doelgroep gaat bereiken.

‘De Reden’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 28 juni 2023 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen in Scheveningen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Michael Pigge & Juan Richard.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat