VBRO

Mike D Ancona zet met nieuwe versie van HEIDI de alpenweide weer in zonneschijn

Mike D Ancona verliet enkele weken geleden met een heel goed gevoel het kantoor van Rood-Hit-Blauw producties in Nijkerk. De aanleiding van dit bezoek had alles te maken met zijn nieuwe single Heidi waarmee ongetwijfeld jeugdsentiment naar boven wordt gehaald. In 1980 en 1981 zond de AVRO in totaal 52 afleveringen uit van de gelijknamige tekenfilmserie. Het gesprek tussen Mike met Ronald Visch was helder en voelde bij beide partijen goed. Vanaf heden worden alle platen die Mike uitbrengt uitgebracht bij RHB. Daarnaast zal Visch ook de boekingen verzorgen voor deze uit s-Hertogenbosch afkomstige entertainer.

Mike: Een tijdje geleden kreeg ik vanuit het niets ineens herinneringen aan Heidi en Peter. Veel van mijn leeftijdsgenoten zijn opgegroeid met het verhaal over het weesmeisje Heidi en de geitenhoeder Peter. Met name het aanstekelijke lied dat verbonden was aan deze serie bleef maar door mijn hoofd spoken. Samen met producer Kees Tel besprak ik de mogelijkheden om er een feestplaat van te maken. Er zijn tal van live instrumenten gebruikt waaronder de trompet, bas, trombone, accordeon en natuurlijk de waldhoorn. Ik ben reuze benieuwd naar de reacties die deze plaat ongetwijfeld op zal leveren. We hebben ook veel aandacht geschonken aan de videoclip. Deze is echt leuk en hilarisch.

De kans bestaat dat het tijdens carnaval een van de populairste liedjes gaat worden. Om hier alvast voor in de stemming te komen organiseert Mike op zondag 8 januari 2023 een gezellige cd-presentatie met tal van gastartiesten waaronder Theo van Cleef, William Burg en Ron Besselink. Dit alles vindt plaats bij Cafe de Sjang, gelegen aan de Graafseweg 141 in ’s-Hertogenbosch. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de deur gaat open om 14.00 uur. Entreekaarten, Euro 37.50 All Inn, zijn bij bovengenoemd cafe en aan de deur verkrijgbaar.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat